Saradnja na razvoju atraktivnih turističkih sadržaja

Ministar trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona Denis Bećirović sa sekretarom Ministarstva Azrom Gavranović i pomoćnikom ministra za trgovinu i turizam Dželminom Huremović održao je sastanak sa predstavnicima firme „Globe Inside Ancona" Marccom Ramazotijem i direktoricom nevladine organizacije C.I.S.P. Jasminom Ovčina.

Opširnije...

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaj dobilo specijalno priznanje „SREBRENA PLAKETA" za doprinos povećanju nivoa sigurnosti u saobraćaju


Povodom 77. godina od osnivanja Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK-a) dana 07.02.2023. godine u Sarajevu održana je svečana sjednica BIHAMK-a.
Na svečanoj sjednici od strane BIHAMK-a dodjeljivana su specijalna priznanja institucijama, nevladinim organizacijama, firmama i pojedincima za doprinos razvoju BIHAMK-a i unapređenju nivoa sigurnosti u saobraćaju na području Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Početak raspodjele dopunskih oznaka za taksi vozila u '23.

Povodom početka distribucije dopunskih taksi oznaka za 2023. godinu danas je Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona održalo konferenciju za medije na kojoj je javnost upoznata sa detaljima o propisanim načinima označavanja.

Opširnije...

JAVNA ČESTITKA

 

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona povodom Dana vozača i automehaničara (15. januara) upućuje iskrene čestitke svim vozačima i automehaničarima na području Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine.

Potpisani ugovori za realizaciju projekata u oblasti turizma

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona potpisalo je jučer ugovore s korisnicima projekta sufinansiranja infrastrukturnih projekata u oblasti turizma.

Opširnije...

POZIV ZA UČEŠĆE U PROCESU JAVNIH KONSULTACIJA:

NACRT STRATEŠKE PLATFORME RAZVOJA TURIZMA TUZLANSKOG KANTONA ZA PERIOD 2022.-2027. GODINA


Nacrt Strateške platforme razvoja turizma Tuzlanskog kantona za period 2022.-2027. godina usvojen je na sastanku Radnog tijela za izradu Strategije razvoja turizma Tuzlanskog kantona održanom 29.07.2022. godine.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja