Ministar Begić otvorio prvi sajam šumarstva na području JI Europe

Prvi međunarodni sajam šumarstva i šumarskih strojeva LIGNUM EXPO – LEB 2022 u Gradačcu otvorio je danas ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Tuzlanskog kantona Emir Begić.

Opširnije...

Ministar Begić obišao farmu Milo selo

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona Emir Begić posjetio je farmu Milo selo na Ozrenu kod Lukavca gdje je danas savladan veliki požar. U požaru srećom nije bilo ljudskih žrtava i spašena je većina životinja a materijalna šteta je ogromna.

Opširnije...

Čelić ponovo domaćin Sajma jagodastog voća

Vlada Tuzlanskog kantona i resorna ministarstva podržat će organizaciju Dana jagodastog voća, koja će se nakon 12 godina pauze ove godine održati 20. i 21. maja u Čeliću, dogovoreno je na današnjem sastanku ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona Emira Begića, ministra trgovine, turizma i saobraćaja TK Mustafe Šakića i načelnika Općine Admira Hrustanovića.

Opširnije...

Ministar Begić posjetio ZZ „Gračanka“

Niz posjeta poljoprivrednicima na području Tuzlanskog kantona sa ciljem upoznavanja situacije na terenu ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede TK Emir Begić nastavio je u Zemljoradničkoj zadruzi „Gračanka".

Opširnije...

Zajedničkim angažmanom do većih količina mlijeka na tržištu

Kako bi dobio potpunu sliku kada je u pitanju proizvodnja mlijeka ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona Emir Begić posjetio je „Mliječnu industriju 99" d.o.o. u Gradačcu.

Opširnije...

Otvoren 12. sajam Eko - Etno BiH

Otvaranju 12. gradačačkog sajma organskih proizvođača Eko - Etno BiH prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona Emir Begić i ministar trgovine, turizma i saobraćaja TK Mustafa Šakić.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede