OBAVJEST

svim pravnim licima koji su proizvođači i uvoznici proizvoda, proizvođači i vlasnici otpada ili subjekti koji se bave bilo kojom aktivnosti upravljanja otpadom, tj. svi subjekti koji produkuju otpad i subjekti koji upravljaju otpadom o unosu podataka u informacioni sistem upravljanja otpadom za 2022.godinu

Ovim putem Vas obavještavamo da je Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH u skladu sa Uredbom o informacionom sistemu upravljanja otpadom („Službene novine FBiH" broj: 97/18) uspostavio informacioni sistem upravljanja otpadom u Federaciji BiH, kojem obveznici izvještavanja pristupaju neposredno putem interneta.
Subjekti izvještavanja su sva pravna lica proizvođači i uvoznici proizvoda, proizvođači i vlasnici otpada ili subjekti koji se bave bilo kojom aktivnosti upravljanja otpadom, tj. svi subjekti koji produkuju otpad i subjekti koji upravljaju otpadom.
S obzirom na gore navedeno, podsjećamo Vas, da ste u obavezi godišnji izvještaj iz člana 11. stav (4) Uredbe o informacionom sistemu upravljanja otpadom („Službene novine FBiH" broj: 97/18) dužni dostaviti u Fond do 31.03. tekuće godine za prethodnu.

Upustvo za dobijanje korisničkog računa za pristup informacionom sistemu možete naći na https:// www.otpadfbih.ba/login ili se obratite Fondu za dodatne informacije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona 033 723 680.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv