Vijesti iz Vlade

Molim Vas da mi odgovrite da li drzavni organi, uprave, sudovi i sl. mogu ucestvovati u novim projektima Zavoda za zaposljavanje?

Vaše ime: Mevlida Lacic
Vaše pitanje: Molim Vas da mi odgovrite da li drzavni organi, uprave, sudovi i sl. mogu ucestvovati u novim projektima Zavoda za zaposljavanje. Zavrsila sam Upravnu i birotehnicku skolu i vrlo je tesko naci zaposlenje u drugim oblastima. Hvala!

 

Odgovor: Poštovana, 
Državni organi , uprave, sudovi i slično mogu se javiti na JAVNI POZIV Federalnog zavoda za zapošljavanje objavljenim početkom maja 2014. godine.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna PITANJA-ODGOVORI Odgovori na pitanja - Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak Molim Vas da mi odgovrite da li drzavni organi, uprave, sudovi i sl. mogu ucestvovati u novim projektima Zavoda za zaposljavanje?