Konzul Republike Hrvatske posjetio premijera Hodžića

Premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić, primio je danas u posjetu generalnog konzula Republike Hrvatske u BiH Ivana Bandića.

Konzul RH 16 02 2021Tokom sastanka Konzul je istakao dobru saradnju koju Konzulat ima sa svim institucijama Tuzlanskog kantona. Također, tokom sastanka premijer Hodžić i Konzul Bandić su se dotaknuli privrednog, kulturnog i infrastrukturnog razvoja Tuzlanskog kantona, a u čemu međuregionalna saradnja posebno dolazi do izražaja.
Konzul Bandić ovom je prilikom izrazio riječi podrške premijeru i novom sazivu Vlade Tuzlanskog kantona, te pozvao na intenziviranje saradnje i dodatno osnaživanje privredne i svake druge saradnje Tuzlanskog kantona i županija u Republici Hrvatskoj. Na tom putu Konzul je i izrazio spremnost da Republika Hrvatska pomogne realizaciju određenih projekata na području našeg kantona.
Uz konzula Bandića, današnjem sastanku je prisustvovao i konzul savjetnik Dragan Matijević.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna