Jačanje međusektorske saradnje u borbi protiv zloupotrebe droga

Premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić i ministar unutrašnjih poslova TK Hajrudin Mehanović prisustvovali su današnjem obilježavanju Medjunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe opojnih droga u Centru za rehabilitaciju ovisnika o psihoaktivnim supstancama (CROPS) u Smolući.

Opširnije...

Ravnomjerna raspodjela ka lokalnim zajednicama

Premijera Tuzlanskog kantona Irfana Halilagića upoznao je danas gradonačelnik Gračanice Nusret Helić o aktuelnim projektima za čije okončavanje je Gradu potrebna finansijska pomoć Kantona.

Opširnije...

Dogovorena pomoć Općini Čelić u vrijednosti od milion KM

Dogovor o načinima pomoći Općini Čelić nakon poplava i klizišta koji su prouzrokovali veliku štetu danas je okupio članove Vlade Tuzlanskog kantona, Skupštine TK te Kantonalne uprave civilne zaštite.

Opširnije...

Obilježen Dan Grada Srebrenika

Svečanosti obilježavanja Dana Grada Srebrenika danas su u ime Vlade Tuzlanskog kantona prisustvovali ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice TK Anela Ajšić i savjetnik premijera Amir Kulaglić.

Opširnije...

Efikasniji način udruživanja sredstava za pomoć povratku

Sporazum o realizaciji infrastrukturnih projekata na području TK i opština entiteta Republika Srpska potpisali su danas, u prisustvu premijera Tuzlanskog kantona Irfana Halilagića, ministar za rad, socijalnu politiku i povratak TK Mirsad Muhamedbegović i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić.

Opširnije...

Pripreme za obilježavanje 140 godina Sabornog hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli

Premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić i predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona Žarko Vujović posjetili su danas Saborni hram Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli, te se susreli sa crkvenim velikodostojicima predvođenim episkopom zvorničkotuzlanskim Fotijeom.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15