Prezentacija projekta izgradnje magistralne ceste M-18 Šićki Brod - Sarajevo

Obavještavamo Vas da će Vlada Tuzlanskog kantona upriličiti prezentaciju projekta izgradnje magistralne ceste M-18 Šićki Brod - Sarajevo, dionica Šićki Brod – Đurđevik.


Prezentacija će biti održana u srijedu (27.11.2019. godine) u Plavoj Sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla, sa početkom u 11:00 sati.


Za navedeni projekat na inicijativu Vlade i Skupštine Tuzlanskog kantona, od Vlade Federacije BiH je već obezbjeđeno 40 miliona KM.


Osnovni cilj ove prezentacije jeste da se pruže osnovne informacije o samom projektu, te da se istaknu aktivnosti koje je potrebno da sprovedu nadležni organi/institucije u narednom periodu na svim nivoima, od lokalnog, kantonalnog do federalnog, sa ciljem ubrzavanja realizacije ovog kapitalnog projekta za Tuzlanski kanton i Bosnu i Hercegovinu u cjelini.


Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete navedenoj prezentaciji, koju ce održati predstavnici JP „Ceste Federacije Bosne i Hercegovine", koji su zaduženi za realizaciju navedenog projekta.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna