Obavještenje o održavanju info-dana o programu certifikacije/standardizacije objekata pogodnih za bicikliste (Bike Friendly Standard)

 

Pozivaju se svi zainteresovani registrovani pravni subjekti da prisustvuju info-danima na kojima će se predstaviti proces certifikacije/standardizacije objekata pogodnih za bicikliste (Bike Friendly Standard) na području Bosne i Hercegovine.


Na info danima će biti prezentiran značaj standarda u razvoju cikloturizma, prezentiran proces certifikacije prema BFS standardu sa svim kriterijima i procedurama.

Info dan u Tuzli će se održati 19.11.2019. u prostorijama Udruženja BOSPER ( Staklenici kod Termoelektrane) Bukinje b.b. Tuzla sa početkom u 14 sati.

Svi zainteresovani za učešće na info-danima treba da potvrde svoje učešće na e-mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , sa naznakom lokacije na kojoj će prisustvovati.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , te na web stranici www.bikefriendlystandard.com

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna