Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaj dobilo specijalno priznanje „SREBRENA PLAKETA" za doprinos povećanju nivoa sigurnosti u saobraćaju


Povodom 77. godina od osnivanja Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK-a) dana 07.02.2023. godine u Sarajevu održana je svečana sjednica BIHAMK-a.
Na svečanoj sjednici od strane BIHAMK-a dodjeljivana su specijalna priznanja institucijama, nevladinim organizacijama, firmama i pojedincima za doprinos razvoju BIHAMK-a i unapređenju nivoa sigurnosti u saobraćaju na području Bosne i Hercegovine.

08022023-mttsSpecijalno priznanje „SREBRENA PLAKETA" dodjeljena je Ministarstvu trgovine, turizma i saobraćaja za doprinos povećanju nivoa sigurnosti u saobraćaju kroz edukaciju učesnika u saobraćaju o sigurnosti u saobraćaju i saobraćajnoj kulturi.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv