Održana VI redovna Skupština Porodično ruralnog edukativnog centra Živinice

U petak 17.01.2020. godine održana je VI redovna Skupština Porodično ruralnog edukativnog centra (PREC) Živinice sa učešćem predstavnice Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona, te uz prisustvo predstavnika Francuske ambasade, predstavnika Grada Živinice, predstavnika PREC-a Bratunac, PREC-a Osmaci, kao i članova koji su svojim prisustvom dali značaj održavanju Skupštine.

PREC ZIVINICE Skupstina 2Prezentirani su ostvareni ciljevi i ostvareni rezultati tokom rada u 2019.godini kao i finansijski izvještaj.


Ruralni razvoj i agroturizam su trenutno značajna pitanja za lokalne zajednice i vrlo je važno da kreirani model ovog razvoja bude prezentiran na širem području Tuzlanskog kantona kako bi se i ostale lokalne zajednice uključile u uniju PREC-ova u BIH koja će biti formirana u budućem periodu.

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona pruža podršku svim inicijativama lokalnih zajednica koje su bazirane na pozitivnoj, aktivnoj građanskoj participaciji i doprinose sveukupnom održivom razvoju područja Tuzlanskog kantona.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna