Ministrica Memić posjetila Centar za socijalni rad Živinice

U okviru redovnih aktivnosti ministrica za rad, socijalnu politiku i povratak TK Sandra Memić posjetila je Centar za socijalni rad u Živinicama. Cilj posjete je bio upoznati se sa aktivnostima i uslovima rada u Centru, eventualnim poteškoćama u radu i prijedlozima za njihovo prevazilaženje.

20180514 104045Ministrica Memić je tokom obilaska Centra razgovarala sa zaposlenima o aktivnostima i o uslovima njihovog rada. Posebno istakla da je neophodno razvijati mehanizme i procedure u okviru socijalne zaštite kako bi se primijenile potrebne mjere i aktivnosti koje će biti najefektnije za korisnike prava socijalne zaštite.
„Uporedo je svakako neophodno jačati kadrovske potencijale, u cilju što profesionalnijeg rada", naglasila je ministrica Memić.
Tokom posjete zaposleni u Centru su Ministricu upoznali sa radom Centra i izrazili zadovoljstvo što kroz ovakvu direktnu komunikaciju sa ministricom mogu analizirati postojeću situaciju i ukazati na eventualne probleme iz ove oblasti.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna