Prijem predstavnika Udruženja građana Društva pedagoga i psihologa Tuzlanskog kantona

Ministar obrazovanja i nauke mr. sc. Zlatan Muratović primio je predstavnike Udruženja građana Društva pedagoga i psihologa Tuzlanskog kantona. Sastanku je prisustvovala i pomoćnica ministra mr. sc. Mersija Jahić.

prijem monks 20092018

Tokom sastanka predstavnici Društva pedagoga i psihologa upoznali su ministra o radu i aktivnostima koja se realiziraju u svrhu podrške i unapređenja rada pedagoga i psihologa u školama. Predstavnici su istakli da članovi Društva mogu dati veliki doprinos u izradi i realizaciji programa koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta rada u odgoju i obrazovanju u školama, kao i da stavljaju na raspolaganje svoje stručne i kadrovske resurse za realizaciju raznih istraživanja u oblasti pedagoške prakse.

Ministar Muratović je posebno istakao značaj pedagoga škola u radu sa učenicima i kolegama, i istakao da se učenici u današnje vrijeme susreću sa jako puno negativnih izazova kojima se moraju znati oduprijeti, te da se tu između ostalog ogleda najvažnija potreba i značaj rada pedagoga u školama.

Predsjednica Udruženja građana Društva pedagoga i psihologa mr. sc. Adina Arapčić uručila je priznanje ministru mr. sc. Zlatanu Muratoviću za pružanje podrške i provođenje inicijative od značaja za pedagoge osnovnih škola.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna