Ministar Muratović ugostio evropskog viceprvaka u karateu

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta mr.sc. Zlatan Muratović, danas je, u prostorijama Ministarstva ugostio mladog karatistu Kluba borilačkih sportova "ORKKA" Lukavac, Hamzu Čajića i njegovog trenera Željka Zombru.

 

karate 07032017Hamza Čajić je na 44. Evropskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore (U21) održanom u Sofiji u Bugarskoj u periodu od 17. do 19. februara 2017. godine osvojio srebrnu medalju u kategoriji +76 juniori borbe i time se okitio titulom viceprvaka Europe.

 

Tokom ovog srdačnog susreta, ministar Muratović izrazio je zadovoljstvo i istakao značaj ovog velikog uspjeha čestitajući Hamzi Čajiću na njegovom sjajnom rezultatu koji je postigao svojim radom, te kazao: "Zadovoljstvo mi je ugostiti najboljeg sportistu, i čestitati na izuzetnom rezultatu koji je plod višemjesečnih priprema i velikih odricanja a sve pod stručnim nadzorom njegovog trenera Zombre."

 


Također, ministar Muratović čestitao je i treneru Zombri na dobrim pripremama za održana takmičenja, poželio je nove uspjehe u daljem radu, kao i medalje na predstojećim takmičenjima.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna